caixa popular

Habitatge amplia un dia el termini per a presentar les ajudes al Pla Renhata per la saturació de la pàgina web

Habitatge amplia un dia el termini per a presentar les ajudes al Pla Renhata per la saturació de la pàgina web
11/07/2018 -

La direcció general d’Habitatge ha ampliat durant un dia el termini de presentació de sol·licituds per a la millora de les condicions de l’interior dels habitatges del Pla Renhata 2018, després que l’elevat tràfic de la web en les últimes hores haja provocat problemes tècnics en la plataforma de tramitació electrònica.

Per a garantir que tots els interessats en aquestes subvencions puguen presentar les sol·licituds dins del termini i en la forma escaient, el departament ha aprovat una pròrroga de 24 hores respecte al termini de finalització previst per a aquest passat dimarts, 10 de juliol. Per tant, el sistema per a registrar les sol·licituds telemàticament estarà actiu fins a les 23.59 hores d’aquest dimecres 11, detalla la Generalitat en un comunicat.

La convocatòria d’aquestes ajudes es va obrir el passat 10 d’abril i a elles es pot presentar qualsevol persona que siga propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat a la Comunitat Valenciana, sempre que tinga una antiguitat superior a 20 anys –salve per a actuacions d’adaptació per a persones amb diversitat funcional– i que siga residència habitual i permanent.

El responsable d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafa Briet, ha incidit en la “ferma aposta” de la Generalitat per millorar l’habitabilitat de l’interior dels habitatges amb aquestes ajudes que permeten la reforma de banys, cuines i la millora de l’accessibilitat. Per a aconseguir-ho, ha remarcat que la resolució d’ampliació s’ha adoptat precisament perquè tots els interessats puguen accedir i no queden exclosos per una fallada informàtica.

En aquest sentit, el director general ha destacat l’augment de pressupost del Pla Renhata fins a un total de 5,41 milions d’euros, amb la possibilitat d’ampliar-ho. Després de l'”èxit” de l’anterior convocatòria, Habitatge ha millorat les condicions per a la seua concessió i l’agilitació dels tràmits per a la seua adjudicació.

PROCEDIMENT I REQUISITS

Una vegada tancat el termini, el procediment de concessió d’aquestes subvencions serà mitjançant concurrència competitiva. Les obres hauran d’estar finalitzades en el moment de la sol·licitud de les ajudes, amb el requisit que s’hagen iniciat amb posterioritat a l’1 de gener de 2017.

Les ajudes, amb càrrec als fons de la Generalitat, sufragaran entre el 25 i el 35% del pressupost protegible, fins a un màxim de 3.000 o 4.200 euros segons la baremació obtinguda.

En qualsevol cas, el pressupost subvencionable no serà inferior a 2.000 euros ni superior a 12.000, amb independència del pressupost real de les obres que pot ser major. Enguany, la convocatòria inclou una subvenció bàsica d’un 5% per a pagar els treballs tècnics previs.

El termini màxim per a resoldre i publicar la resolució de les subvencions serà de sis mesos a partir de la seua publicació. Transcorregut aquest termini sense que s’haja dictat i publicat resolució expressa, els interessats podran entendre desestimada la seua sol·licitud.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris