caixa popular

S'amplia l'alerta sanitària per clòtxina gallega de la marca Estrella Polar

Després de 12 nous casos d’intoxicació amb un altre lot diferent de la mateixa marca s’ha decidit ampliar l’alerta sanitària

S'amplia l'alerta sanitària per clòtxina gallega de la marca Estrella Polar
16/04/2018 -

L’alerta sanitària per un lot de clòtxines d’origen gallec es manté després de la intoxicació de 12 persones el cap de setmana passat en un hotel de Gandia. D’aquesta manera ja són 51 persones afectades per una intoxicació de clòtxines de la marca Estrella Polar a la Comunitat Valenciana.

El nou lot afectat és el 015DOP-18 que se suma al primer que ja estava controlat el 010DOP-18 amb la data de consum preferent 1/2020 i la de fabricació 19/01/18. Les primeres 39 persones afectades per la toxiinfecció de les clòtxines de la marca Estrella Polar van consumir aquestes clòtxines en un hotel de Xàbia.

Totes les persones intoxicades evolucionen favorablement i no han requerit ingrés hospitalari. Les autoritats recomanen evitar el consum d’aquest producte de la marca Estrella Polar en cas de tenir un dels dos lots afectats.

En aquests moments, està sent retirat dels establiments. Les dades del producte segons ha indicat l’agència, són “clòtxina mitjana petxina súper” de la marca Estrella Polar i els lots, el 010DOP-18 i el 015DOP-18.

No es descarten nous casos d’intoxicació per la clòtxina congelada de la marca Estrella Polar a la Comunitat Valenciana i a Navarra.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + onze =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC