caixa popular

Amper Energy, guanyadora del SpaceApps de la NASA

Amper Energy, guanyadora del SpaceApps de la NASA
02/06/2017 -

El projecte d’Amper Energy, desenvolupat per joves valencians que pertanyen a la comunitat Makers de la Universitat Politècnica i que va ser guanyador el passat mes d’abril durant la celebració del SpaceApps Challenge, trobada que va organitzar Las Naves en la qual s’ideen solucions per a resoldre reptes plantejats directament per la NASA, competirà ara en l’àmbit mundial amb quatre projectes més dins de la seua categoria (Galactic Impact). És un dels 25 projectes finalistes que competeixen a escala global en aquest concurs en què participen 187 ciutats de 69 països.

Els joves valencians d’Amper Energy –que pertanyen a la comunitat Makers de la Universitat Politècnica de València (UPV)– treballen en la creació de bateries intel·ligents, així com en l’elaboració de propostes per a un estalvi energètic. El repte que plantejaren el passat mes d’abril, durant la celebració del SpaceApps Challenge a Las Naves –impulsat per la NASA–, fou un projecte de dispositiu i programari per a millorar els hàbits de consum energètic a casa. Durant 48 hores treballaren en aquesta proposta en equip i resultaren guanyadors juntament amb Nexus City, també de Makers de la UPV.

Ara, Amper Energy lluitarà, entre una llista de 25 finalistes, per a resultar guanyadora a escala mundial. Competiran, concretament, entre els 5 seleccionats de la seua categoria, Galactic Impact. El resultat el coneixerem aproximadament a final d’aquest mes de juny.

Aquesta competició, en què participen 187 ciutats, 69 països i 25.140 persones, busca solucions per a la NASA, aplicacions mòbils, programari, visualitzacions de dades i solucions per a plataformes que contribuïsquen a missions d’exploració de l’espai i ajuden a millorar la vida en el nostre planeta.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats