25n
25N
25N

Amparo Orts, homenatjada per la seua labor com a voluntària en Protecció Civil

Amparo Orts, homenatjada per la seua labor com a voluntària en Protecció Civil
07/11/2018 -

L’alcaldessa de Montcada, Amparo Orts, ha rebut un reconeixement per la seua labor i dedicació de forma altruista dins de Protecció Civil.

L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de la Granja-Valsaín (Segòvia), ha celebrat les seues III Jornades de Convivència d’Agrupacions de Protecció Civil entre l’1 i 4 de novembre en aquesta localitat. Arturo Fuentes, President de l’Associació Nacional de Protecció Civil d’Espanya (ANAV), ha sigut l’encarregat d’atorgar la placa acreditativa de l’esmentat reconeixement a l’alcaldessa.

Les jornades, obertes a tots els voluntaris, estaven especialment dedicades a les dones de Protecció Civil. En elles es van exposar ponències per part del SAMUR-Protecció Civil de Madrid sobre “La dona en l’Emergència” i per part del Grup Subaqüàtic de la Regió de Múrcia “La dona en el Rescat Subaqüàtic”. A més, es van realitzar visites al Palau de la Real Granja i el Palau de Riofrío, cortesia de l’Ajuntament del Real Lloc de Sant Ildefons. També es va dur a terme una ruta de muntanya en la qual es va realitzar un exercici de cerca amb la col·laboració de ‘La Acebeda’, Grup de Rescat de Muntanya de la Guàrdia Civil. El menjar de germanor, amb gastronomia típica de la zona, va donar per finalitzades les III Jornades.

A Espanya, aproximadament, 50.000 voluntaris formen part de Protecció Civil i prop del 20 % són dones. Actualment, Amparo Orts és l’única alcaldessa de la Comunitat Valenciana que exerceix un voluntariat dins de Protecció Civil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell