caixa popular

Amor es Amor, la campanya de Picassent cap a la commemoració del dia de l'orgull LGTBI

Conxa Garcia, ha volgut destacar que, és fonamental el paper que han de jugar les institucions públiques per educar des del respecte.

Amor es Amor, la campanya de Picassent  cap a la commemoració del dia de l'orgull LGTBI
28/06/2017 -

Amb motiu de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, la Regidoria de Benestar Social i Família ha posat en marxa la campanya Amor és Amor, una campanya protagonitzada per 6 veïns i veïnes del municipi pintats amb els colors de la bandera LGTBI i manifestant la seua estima cap a la seua parella. Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Carles Silla, hem volgut realitzar esta campanya per visibilitzar les diferents formes d’estimar, sentir i ser que existeixen a la societat.

La campanya, que des de fa una setmana ja està al carrer, va acompanyada de lones penjades en diferents llocs del municipi, amb l’objectiu de fer visibles la diversitat i la tolerància. A més a més, des del mes de maig, s’han dut a terme diferents activitats per lluitar contra la homofòbia i educar en el respecte. Així també, demà dijous, al plenari municipal, s’aprovarà l’adhesió de l’Ajuntament al Manifest de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb l’objectiu de reafirmar el compromís de les administracions públiques amb els drets humans i amb el principi d’igualtat efectiva entre les persones del que forma part la diversitat sexual, així com lluitar contra la discriminació de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere i condemnar les agressions cap a les persones LGTBI.

Per la seua part, l’alcaldessa, Conxa Garcia, ha volgut destacar que, és fonamental el paper que han de jugar les institucions públiques per educar des del respecte. Amb esta campanya volem combatre la discriminació per raó de l’orientació sexual, així com reafirmar el nostre compromís de treballar per la igualtat, el respecte, els drets i la llibertat de totes les persones.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats