caixa popular

Amb més ganes que mai

Ja han passat 6 anys des que els veïns i veïnes d’Alfafar dipositaren la seua confiança en l’Equip de Govern, que presidisc, perquè estiguera al capdavant de l’Ajuntament d’Alfafar. I 2 són els que han passat des que novament el poble d’Alfafar va comptar amb aquest equip per a seguir avant amb el projecte de futur que tenim per al nostre municipi.

Durant 6 anys com a alcalde d’Alfafar he viscut moltes experiències i tenguda multitud de sensacions. Experiències que han fet de la meua una persona més humana, molt més sensible amb els problemes, més propera i més humil. El dia a dia amb els veïns i veïnes d’Alfafar m’ha fet sentir que el millor d’aquest municipi és la seua gent.

A Alfafar hem avançat, podem dir que els comptes en poc temps estaran sanejades i açò permetrà al poble d’Alfafar invertir en projectes de futur, projectes creats per als i les veïnes d’Alfafar, per al seu gaudi i benestar. Apostar per la qualitat de vida és molt important, tenir un municipi net, bonic, amb hàbits de vida saludable, fa que les persones que viuen a Alfafar se senten orgulloses del seu municipi. I eixe és el nostre repte per al futur, aconseguir un Alfafar que siga referent, exemple a seguir entre els pobles del voltant, en definitiva ser exemple a seguir per la resta de la Comarca.

A poc a poc aconseguim que a Alfafar hi haja menys persones aturades, aconseguint en aquest moment estar en valors de principis del 2009. Seguir invertint en formació, en el foment de la contractació, apostar per la joventut i creure en ella, estar al costat de les persones més vulnerables, entre altres, són les nostres polítiques, per açò sempre apostarem i invertirem en els nostres veïns i veïnes perquè representen el valor en alça del nostre poble, són el ben més preuat.

#Trabajarparalaspersonas, eixa és la motivació de cada dia per a l’Equip de Govern, que donem les gràcies al poble d’Alfafar per dir-nos el bé i el dolent, però sobretot el millorable i agrair la implicació a través dels nous canals perquè gràcies a ells i elles, Alfafar creix en positiu. Són els nostres jutges, per açò tenim l’obligació de millorar cada dia, per tots els veïns i veïnes d’Alfafar. En definitiva, estem construint un municipi exemplar una Administració local humana.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats