caixa popular

Amb els peus a terra

12/02/2018 -

L’última enquesta del Centre de Recerques Sociològiques (CIS) consolida a Ciutadans (Cs) com a alternativa de Govern: hem pujat més de 6 punts des de juliol en estimació de vot i seguim escalant fins a un triple empat amb els vells partits en intenció de vot directa. A més, som la formació política nacional amb el líder millor valorat i amb major fidelitat de vot. Per tant, la que genera més confiança.

Per contra, observem com la coalició A la Valenciana (Compromís, Podemos i EU) només reté el 51% dels seus votants. Per cert, part d’açò electors, un 7’8% apostarien ara per Cs.
És el millor resultat del CIS en la història de Ciutadans i per açò, estem satisfets; però amb els peus en el sòl. Per descomptat que ens enorgulleix que els espanyols, entre ells els valencians, valoren el nostre treball. No obstant això, creiem que la vertadera enquesta és la de les urnes, i a eixe dia hem d’arribar amb els deures fets.

En la província de València ens estem esforçant per trepitjar el terreny, per recórrer cada poble i ciutat per a analitzar les seues necessitats i proposar millores. No ens perdem en clixés de la política del passat, nosaltres no som d’esquerres o de dretes, no som rojos o blaus. Açò es va acabar, com molt bé denota l’enquesta.

Llavors, què és Ciutadans? Cs és un projecte reformador i progressista, que pretén canviar les coses des de l’honestedat i el sentit comú sense radicalismes ni populismes, que vol recuperar la classe mitjana i treballadora en tots els racons del país amb igualtat i solidaritat.

En Cs defensem el diàleg per a avançar. La nostra única línia roja és la corrupció per ací sí que no! Som, com el nostre nom indica, ciutadans: sabem el que és pagar un autònom, coneixem el que és lluitar per a prosperar, ens preocupa perdre el que tant ens va costar aconseguir.

Així, des del centre i la moderació, després de molt temps construint l’alternativa taronja, ens sentim preparats per a governar Ajuntaments, CCAA i en tota Espanya. Així i tot, som prudents, les enquestes són solament un al·licient més per a seguir treballant, per a seguir enriquint el nostre projecte per a tots els espanyols.

La nostra obligació no és una altra que seguir fiscalitzant i proposant en totes les institucions on tenim representació per a millorar la vida de les persones. No tinguen cap dubte, ho anem a continuar fent, anem a seguir demostrant que som capaços d’aconseguir-ho perquè creiem en aquest país i perquè els espanyols ens ho mereixem després de massa temps de corrupció i mala gestió.

Si després d’aquest ardu treball, els ciutadans dipositen el vot taronja en l’urna, que és la vertadera enquesta, insistirem en la mateixa línia amb més capacitat d’acció. Sempre, en eixe moment com en l’actual, amb el cap centrat i amb els peus en el sòl.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris