25n
25N
25N

Amb bici pel Túria

El parc fluvial del Turia perfecte per a gaudir de la bicicleta i la família

Amb bici pel Túria

La ciutat de València té encantadors racons per a recórrer amb bicicleta. El Parc Fluvial del Túria és un d’ells perquè mostra un paisatge variat quant a flora i fauna per a poder gaudir. Boscos mediterranis de pineda i matoll i l’horta valenciana farà les delícies dels amants de la naturalesa. A més, al llarg del recorregut, es poden descobrir importants elements del patrimoni històric, geològic, fins i tot veure jaciments de l’edat del Bronze com el Poblat de la Lloma de Betxí o d’època visigoda com el de castre fortificat de València la Vella, a més de formacions juràssiques i miocenes, o assuts, aqüeductes i embassaments.

El recorregut comença en el Parc de Capçalera i arriba fins a Vilamarxant, fins i tot es pot arribar a Llíria, i durant el recorregut es pot gaudir de diferents àrees de descans amb gronxadors, bancs, taules i ombra. Als onze quilòmetres d’haver començat la ruta tens la primera d’elles, la segona es troba en la població de Riba-Roja del Túria. La veritat és que a partir d’este moment, la ruta es torna més àrida en contrast amb les aigües del riu Túria que ens va acompanyant al llarg del recorregut mentre ho vas travessant pels diferents ponts de fusta.

La ruta no presenta massa dificultat, ve a ser uns 20 quilòmetres de distància d’anada i altres 20 de retorn. No obstant això, un dels avantatges d’esta ruta és que en diferents punts es pot agafar la línia 1 de MetroValencia pel que la primera vegada es pot pujar amb tren a la destinació i tornar amb bici. No és el mateix sentir el vent en la cara que veure el paisatge des del metre però per a gaudir en família fins a agafar el ritme és una bona forma de començar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 11 =

museo prehistoria