caixa popular

Amazon aterra a Paterna amb l'obertura d'una estació de distribució

Aquesta estació generarà 80 llocs de treball al llarg del pròxim any

Amazon aterra a Paterna amb l'obertura d'una estació de distribució
01/08/2017 -

Ja és un fet. L’empresa Amazon ha anunciat que posarà en funcionament una nova estació de distribució en la localitat valenciana de Paterna, que li permetrà operar a Espanya oferint terminis de lliurament més curts als seus clients, però també permetent un millor servei a les empreses que venen els seus productes en aquesta popular multinacional.

En aquest sentit, el Vicepresident d’Amazon Logistics per a la UE, John Tagawa ha assenyalat que ‘la nova estació de Paterna reforça la nostra xarxa de distribució permetent-nos satisfer les necessitats de lliurament dels nostres clients. A més, també ajuda a les empreses independents de paqueteria de cada regió a fer créixer els seus negocis, ja que els oferim solucions tecnològiques d’última generació perquè realitzen el lliurament de les comandes d’Amazon’.

Es tracta de la primera estació de distribució que obrirà Amazon en la Comunitat Valenciana. Una bona notícia, si es té en compte que suposarà una millora del mercat laboral, amb la creació de 80 ocupacions directes, aproximadament, al llarg del pròxim any.

D’aquesta manera, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha afegit que ‘el nostre municipi és el cor empresarial de la Comunitat Valenciana. Amb l’arribada d’Amazon, Paterna puja un nivell més’. Així mateix, ha assegurat que ‘com a alcalde em sent molt satisfet amb el treball conjunt realitzat durant aquests mesos entre Amazon i l’Ajuntament, que ha finalitzat amb l’arribada de la multinacional al nostre parc empresarial Tàctica’.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios