caixa popular

L'associació Amamanta de Mislata organitza una "flashmob" per a visibilitzar la criança i la lactància materna

Un grup de mares i els seus bebès van participar en una divertida coreografia a les portes de la Casa de la Dona

L'associació Amamanta de Mislata organitza una "flashmob" per a visibilitzar la criança i la lactància materna
17/04/2018 -

L’associació Amamanta de Mislata impulsa durant tot l’any un taller de lactància, el objectiu del qual és fomentar aquesta pràctica de criança dels bebès. I per a visibilitzar la labor que realitzen en aquest taller, les alumnes i els seus fills i filles van celebrar el divendres una “flashmob” a les portes de la Casa de la Dona de Mislata.

L’acció es va realitzar amb motiu de la celebració del quart aniversari del taller i les seues participants pretenien demostrar, a la mateixa vegada, que la maternitat no té per què relegar a les mares de la vida pública, si no que s’ha de viure i gaudir en companyia d’altres mares i els seus bebès.

L’activitat estava programada en les passades Jornades de la Dona que es van celebrar en el mes de març, però les inclemències meteorològiques van obligar a posposar l’actuació, que finalment es va realitzar aquest passat divendres.

Amb aquest tipus d’activitats, igual que amb la lactància, les mares d’aquest taller reforcen els vincles afectius amb els seus fills i filles, a més d’afavorir la seua estimulació sensorial. Després de la flashmob, les participants van oferir un taller de lactància i van gaudir amb tots els assistents d’un berenar en la Casa de la Dona.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 16 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018