25n
25N
25N

II Edició Alzira Saludable

II Edició Alzira Saludable
29/10/2019 -

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha presentat en roda de premsa hui la II Edició Alzira Saludable. Junt amb ella han estat Elena Collado i Marian Martín, dues de les ponents participants en les xarrades que es realitzaran del 12 al 29 de novembre.

L’objectiu d’aquestes ponències és “conscienciar el veïnat per tal de dur una vida el més saludable possible donant les eines necessàries a la població per a poder fer front a diverses situacions. El que es tractarà en aquesta edició són temes que ens afecten a tots en primera persona o a gent que tenim al voltant i que ens poden donar les pautes adequades per a saber com eixir d’una situació concreta”, segons ha manifestat la regidora.

Les xarrades i ponents són els següents:

– Dimarts 12 de novembre, “Aliments reals i el seu etiquetatge”, amb Elena Collado, dietista i nutricionista.

– Divendres 15 de novembre, “Despertant l’ansietat en l’era de l’autoexigència i les falses necessitats”, amb Ximo Estrelles, director de Psiques.

– Dimarts 19 de novembre, “Sabem com fer primers auxilis?”, amb Adrián Sarria, infermer, investigador i docent.

– Dilluns 25 de novembre, “Estimes o depens?, dependència emocional i relacions tòxiques”, amb Marian Martín, directora de IAN de Psique.

– Divendres 29 de novembre, “Un celíac en casa: com afrontar el dia a dia”, amb María Ángeles Sánchez, diplomada en nutrició humana i dietètica. A més, l’endemà de la xarrada se servirà un berenar.

Gemma Alós, regidora de Sanitat ha aprofitat per a animar a tots a assistir a aquestes interessants xarrades que s’han preparat des de la Regidoria per tal d’acostar els hàbits saludables als nostres costums habituals i diaris i que a més estan dirigides a tots els segments de la població.

La II Edició Alzira Saludable, tal com ha avançat la regidora, finalitzarà amb una marató de donació de sang coorganitzada amb el Centre de Transfusions que s’espera que compte amb una elevada participació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =