25n
25N
25N

Alzira restringeix l'accés a la pista forestal de la Casella per obres de manteniment

Alzira restringeix l'accés a la pista forestal de la Casella per obres de manteniment
04/09/2019 -

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa del tall de la pista forestal de la Casella, que discorre des del Bar de la Casella fins al Pla de Barber.

A causa de la realització de tasques de millora i manteniment per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, l’accés a la pista forestal de la Casella estarà restringit en el tram assenyalat al trànsit de persones i vehicles, des del dia 4 de setembre fins a la finalització de les obres, que està prevista per a la meitat d’octubre.
Només romandrà oberta la pista d’accés a la Font del Garrofer.

Concretament, les actuacions que es portaran a terme consisteixen en l’estabilització del ferm, neteja de cunetes i passos d’aigua, i la restauració dels punts erosionats, entre altres. D’aquesta manera, s’aconsegueix millorar l’accessibilitat de cara als mitjans de prevenció i extinció d’incendis forestals, ja que aquesta via constitueix l’accés principal per a l’actuació de bombers en cas d’hipotètic incendi que afectara la Serra de Corbera, ja que comunica la Ribera amb La Valldigna per zona forestal.

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres ha manifestat que “es tracta d’una obra que millorarà les condicions dels vials tant per al trànsit de persones com per a una circulació més còmoda per a vehicles i sobretot afavorirà una ràpida actuació en cas d’emergència. L’impuls a les mesures de prevenció d’incendis forestals a Alzira s’ha vist millorat per la recent incorporació d’un enginyer forestal que està implementant les mesures previstes en el Pla de prevenció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

lleida 2020
activem alfafar