25n
25N
25N

Alzira Ràdio comença la campanya d’anuncis gratuïts per als comerços i hostaleria

Alzira Ràdio comença la campanya d’anuncis gratuïts per als comerços i hostaleria
01/09/2020 -

Ahir va començar la nova campanya d’Idea i Alzira Ràdio dirigida a les pimes comercials i d’hostaleria d’Alzira, amb l’objectiu de promocionar-les i fer-les visibles. “EL COMERÇ SONA A ALZIRA RÀDIO” ofereix una campanya publicitària de falques gratuïtes durant una setmana, a cada un dels establiments interessats.

El dia de hui són 67 els interessats a participar en aquesta campanya de suport econòmic, concretament un 84% són negocis comercials i el 16% hostalers. Els establiments interessats en la campanya obtindran UNA SETMANA DE PUBLICITAT GRATUÏTA, 35 falques de 20 segons en la ràdio municipal, Alzira Ràdio 107.9 FM.

L’alcalde d’Alzira i responsable de la Regidoria de Comerç, Diego Gómez, ha explicat que “des de l’Ajuntament posem totes les eines al nostre abast per a poder donar suport als establiments de la ciutat. L’emissora municipal ha estat des de l’inici de la pandèmia donant veu als diferents negocis, la ràdio pública està al costat de les nostres empreses”.

Podran participar en la campanya tots els establiments comercials i d’hostaleria d’Alzira que formalitzen la seua sol·licitud de participació a través del formulari habilitat https://forms.gle/TnDg1G2bX6vXSM3v5.

La selecció dels establiments participants es realitzarà per ordre d’inscripció. La campanya estarà en funcionament fins a donar resposta a totes les sol·licituds correctament presentades.

Les circumstàncies actuals han suposat que tant el comerç al detall com l’hostaleria hagen sigut els sectors més afectats per la crisi de la Covid-19. L’Ajuntament d’Alzira segueix treballant amb l’objectiu de dotar d’eines i iniciatives que incentiven, estimulen i faciliten el consum al comerç local, com ara “El Comerç sona a Alzira Ràdio”, el “Servei de repartiment a domicili”, “Del Bar a Casa”, o “El Comerç d’Alzira és Vida”, que a més han vingut a reforçar les mesures de confinament de les persones, i han contribuït al fet que les persones pogueren les seues necessitats de consum sense eixir de casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 11 =