25n
25N
25N

Alzira instarà a la Conselleria per poder restaurar la Torre dels Coloms

Alzira instarà a la Conselleria per poder restaurar la Torre dels Coloms
26/11/2019 -

La Regidoria de Patrimoni Cultural s’ha reunit amb l’Associació Amics de la Murta per tractar diversos aspectes relacionats amb el paratge i el seu valor patrimonial, cultural i artístic.

La Torre dels Coloms ha sigut el tema principal d’aquesta reunió, on s’ha acordat instar conjuntament a la Conselleria i a la Direcció General de Patrimoni perquè facen possible el desbloqueig que hi ha dels pressupostos, amb la finalitat de poder adequar i restaurar aquesta senya d’identitat d’Alzira com és la Torre dels Coloms del monestir de la Murta.

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, ha destacat a la reunió que “és necessària una intervenció i restauració de la Torre dels Coloms. El pas del temps i la climatologia estan afectant seriosament aquest conjunt històric de gran valor cultural”. A més, ha afegit: “Treballarem conjuntament, com hem fet fins ara, amb l’Associació Amics de la Murta per tal d’aconseguir el pressupost que la Conselleria va aprovar per fer valdre la torre”. Isabel Aguilar ha afirmat que no sols s’instarà la Conselleria; si és necessari, també se sol·licitarà ajuda a instàncies superiors com al mateix Ministeri.

A la reunió s’han tractat altres temes relacionats amb l’associació i la llavor de recuperació de patrimoni que es vol dur a terme, on compten amb el suport de la Regidoria de Patrimoni i Arxiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =

lleida 2020
activem alfafar