25n
25N
25N

Alzira presenta una programació cultural de tardor adaptada i segura

La proposta comença aquest divendres amb Xavi Castillo

Alzira presenta una programació cultural de tardor adaptada i segura
20/10/2020 -

La Regidoria de Cultura ha presentat la programació cultural de teatre, cinema, música i dansa per als mesos d’octubre, novembre i desembre, que enguany tindrà lloc íntegrament a la Casa de la Cultura, a excepció de Somriu als Parcs.

“Els últims mesos hem hagut d’adaptar-nos a les noves condicions de seguretat exigides per la pandèmia. En un primer moment vam haver d’ajornar actes, després del confinament començàrem a programar a curt termini i ara tornem a presentar una proposta trimestral, pensada per a les noves circumstàncies, seguint les mesures de seguretat, els aforaments, les condicions de desinfecció i la distància social. Fem #CulturaSegura”, ha manifestat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Aquest divendres 23 d’octubre donarà el tret d’eixida La Bíblia contada per Xavi Castillo, versió íntegra de l’Antic i el Nou Testament, un espectacle de teatre per a joves i adults. Seran dues representacions de la companyia Pot de Plom amb aforament reduït que es podran seguir en dues sessions a les 19.30 i a les 22.30 hores.

Sense deixar de banda el teatre, finalitzarà octubre amb La Troupe Malabó i La Mala amb Sophie, una proposta de circ líric femení per a tota la família.

Tota la programació tindrà lloc a la Casa de la Cultura

Al novembre arribarà a Alzira Cashalada Cia amb Divina Aberració, un concertàs que ens baixarà a l’infern per a fer-nos sentir en el paradís. També arribarà Lola Moltó amb l’obra Assumpció i L’Horta Teatre presentarà la seua obra Horta dirigida a tots els públics. I per tancar amb el teatre, a desembre Alzira serà seu de l’estrena de l’espectacle La Sort, de Pérez &Disla, una peripècia emocional que parla de l’experiència d’una parella homoparental per tal de formar una família. A més, també tindrem opcions d’espectacle familiar amb Güela Güela.

Una de les novetats de la tardor és la celebració de la primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància d’Alzira, A la d’1, 2 i 3!, que tindrà lloc la primera setmana de desembre als centres educatius, la biblioteca municipal i la Casa de la Cultura. Tindrem espectacles de teatre, presentacions de llibres, contacontes i un taller d’expressió teatral.

El divendres 30 d’octubre es recupera la programació del Club Cinema amb una divertida proposta amb AlJazira, cinema mut amb música en directe. En aquesta ocasió es podrà gaudir de Sunrise de Murnau, acompanyats de piano i clarinet. També podrem assistir al llarg de la tardor a les projeccions de A rainy day in New York, La trinchera infinita, La innocència o Lo que arde, pel·lícules que s’havien ajornat amb motiu de la Covid 19.

La música també serà protagonista a l’auditori de la Casa de la Cultura amb el concert líric, òpera i sarsuela amb nom de dona i de la mà del Club de Jazz Aljazzira ens arribaran els concerts d’Esgas Quintet Monk Tribute i Perico Sambeat Trio, activitats que també s’hi havien ajornat per la crisi sanitària.

Per últim, no podem oblidar Somriu als Parcs, que celebrarà una edició especial des de la plaça Alborgí (Gran Teatre). Hi haurà els plans més divertits per als menuts de casa amb el taller Hervàrium per a crear plantes i ecosistemes de paper, la campanya el Pont a la Natura i l’espectacle Abracadabra de la Troupe Malabó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 20 =