25n
25N
25N

Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic

Alzira inverteix 60.000 euros al Pla d'Estalvi Energètic
09/08/2019 -

La Regidoria de Serveis i Obres Públiques continua treballant en una de les seues prioritats: l’estalvi d’energia. Per això s’ha procedit a instal·lar de les noves peretes als fanals de diversos punts del nucli urbà, concretament als carrers General Prim, Piletes, Estret, Doctor Nicolás Bas, Méndez Núñez, Hernán Cortés, Ramón y Cajal, Sant Francesc i Figueres. Les peretes compten amb la tecnologia Led més avançada, la qual cosa implica que amb una menor potència es consumisca menys energia i es gaudisca d’una major lluminositat.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa d’Inversions Financerament Sostenibles 2018, que va concedir la Diputació de València a l’Ajuntament d’Alzira, i que suposa una inversió de 60.000 euros.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que “amb aquestes mesures es pretén implantar progressivament la tecnologia Led als fanals del nucli urbà, amb l’objectiu de donar prioritat a aquest tipus de peretes i en detriment de les usades en l’actualitat, la qual cosa ens du a un important estalvi d’energia i a una major qualitat lumínica a la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

art en blanc
ruta del grial massamagrell