Alzira incrementa els tractaments per pal·liar el mosquit tigre i la mosca negra

Alzira incrementa els tractaments per pal·liar el mosquit tigre i la mosca negra
27/06/2019 -

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira se segueix treballant per pal·liar l’augment del mosquit tigre i mosca negra. L’augment de les temperatures ha propiciat la proliferació d’aquests insectes, és per això que al tractament herbicida per a la mosca negra i el tractament en embornals per al mosquit tigre, s’ha sumat un tractament extraordinari “adulticida”. Els treballs s’estan realitzant setmanalment en zones d’acumulació d’aigua i zones verdes com parcs i jardins.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha estat supervisant aquestes tasques de control i tractament i ha manifestat que “des de l’Ajuntament s’està treballant per tractar aquest problema, actuant directament en els focus actius”. A més, ha assenyalat que “també estem realitzant actuacions en aquells barris on la ciutadania informa de la presència d’aquests insectes, atenent i donant solució a les seues queixes”.

La ciutadania també pot col·laborar per frenar la proliferació d’aquests insectes. Des de la regidoria de Sanitat es recomana evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada (poals, cendrers, plats de plantes…), mantenir els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l’aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 2 =

cultura als barris 2019
punt cat
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019