25n
25N
25N

Alzira inaugura un nou taller d'alfabetització

Alzira inaugura un nou taller d'alfabetització
24/10/2019 -

Ahir s’inaugurava el nou taller d’alfabetització del Centre de Participació Ciutadana al barri de l’Alquerieta. A aquesta primera jornada van assistir també Marina Mir, regidora de Polítiques d’Igualtat, Joan Rovira, cap d’Àrea Serveis Socials i Innovació Social i Carlos Garcia, director Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor.

Aquest nou grup d’alfabetització bàsica té com a objectiu l’obtenció de tècniques bàsiques d’escriptura i lectura en població adulta del barri. Es tracta d’un segon grup, el primer d’ells a càrrec del CEPAIM ha tingut una gran demanda i ha destacat les necessitades detectades en la població.

En aquesta ocasió s’ha comptat amb la col·laboració de la CFPA Enric Valor que s’encarrega d’impartir les classes al mateix CPC, 2 dies a la setmana en horari de matí.

Aquest grup té un vessant més socioeducativa que purament acadèmica, i així s’estableixen els mecanismes i instruments per a afavorir la col·laboració entre l’administració educativa i la corporació municipal a fi de completar i reforçar l’acció formativa de les persones adultes. En aquest cas, es tracta d’un sector de població al barri de l’Alquerieta que es troba en situació de vulnerabilitat social. El fet que aconsegueixen uns nivells mínims de lectoescriptura fa que s’aposte per la integració social.

L’objectiu a més llarg termini també és que aquestes persones puguen seguir la seua formació més endavant en les mateixes dependències del Centre de Formació de Persones Adultes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =