25n
25N
25N

Alzira destina 95.000 euros a ajudes per a entitats socials municipals en 2020

El pressupost s’ha duplicat en els darrers 4 anys

Alzira destina 95.000 euros a ajudes per a entitats socials municipals en 2020
15/10/2020 -

La Regidoria d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Habitatge de l’Ajuntament d’Alzira ha comunicat la concessió de les ajudes que destina a les associacions i entitats d’Alzira que dediquen els seus esforços a activitats de caràcter social. En 2020, el total designat ascendeix a 95.000 euros i la convocatòria de subvencions municipals a entitats socials municipals va ser aprovada per la Junta de Govern Local, en la sessió celebrada el dia 30 d’abril de 2020.

La quantitat destinada aquest any, segons ha assenyalat la responsable de l’àrea, Marina Mir, “és una demostració de l’aposta d’aquest Ajuntament per recolzar el paper fonamental i vertebrador d’entitats que des del voluntariat actiu treballen per aportar millores socials en cadascun dels seus camps d’actuació. Cal recordar que des que començàrem la passada legislatura i al llarg de la present, aquest Equip de Govern ha augmentat tant com ha estat possible el pressupost destinat a aquestes ajudes, i que hem duplicat, només en quatre anys, la quantitat que abans s’hi assignava. Ara el compromís que ratifiquem des de la Regidoria és continuar amb les polítiques socials en aquesta direcció i augmentar el pressupost de cara al proper exercici 2021. D’aquesta manera volem agrair l’esforç de totes les entitats i associats a les mateixes que treballen per les persones dia a dia”.

L’assignació que s’abonarà a les associacions, requerirà justificació prèvia i la presentació del corresponent compte justificatiu i s’ha adjudicat segons els criteris establits en les bases publicades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 6 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa