25n
Orgull
Orgull

Alzira demana a la Conselleria d'Economia done suport per al desenvolupament de projectes en la localitat

Alzira demana a la Conselleria d'Economia done suport per al desenvolupament de projectes en la localitat
03/09/2019 -

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Urbanisme i Infraestructures, Sara Garés, s’han reunit amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a tractar diferents projectes de la Ciutat en matèria d’Economia i Comerç.

Junt amb la regidora encarregada del departament d’Urbanisme i Infraestructures, Gómez ha traslladat la petició de millora dels polígons industrials per part l’IVACE. Primerament, mitjançant les ajudes de 2019 i a continuació sol·licitant futures ajudes per a l’exercici 2020, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat als polígons, renovar els vials i portar a terme un estudi de fibra òptica.

Així mateix s’ha acordat la visita del conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a conéixer de primera mà les necessitats dels polígons industrials d’Alzira i per a mantindre un primer encontre amb l’Associació Empresarial Alzira el pròxim 10 d’octubre.

Una altra de les qüestions que s’han tractat a la reunió ha estat l’electrificació de la urbanització al Respirall. A hores d’ara s’ha requerit la mediació de la Conselleria en els tràmits amb Iberdrola. Per tal d’avançar en el tema s’ha tancat una reunió amb el Director Territorial de l’empresa Iberdrola per a poder seguir el curs de les fases d’electrificació.

D’altra banda, Gómez ha aprofitat per a convidar el Conseller a la Fira Comercial, de la Tapa i de l’automòbil, #AlziraOberta, que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre i està ubicada a l’Avinguda Sants Patrons, des de la plaça del Regne fins la Plaça Generalitat.

A més s’ha parlat sobre el futur del comerç en línia i s’ha acordat una entrevista amb la directora general de Comerç, Rosana Seguí, qui també assistirà a la Fira.

Per a finalitzar i amb referència a la subvenció que rebrà l’Ajuntament a través del Pla Avalem Joves Plus de Labora, enguany s’han atorgat de 634.000 euros per a la contractació de 36 persones sense ocupació. Concretament es tracta de dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil a l’àmbit de la Comunitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =