25n
25N
25N

Alzira continua impulsant el protocol de neteja per fortes pluges

El paratge natural Murta-Casella estarà tancat al públic

Alzira continua impulsant el protocol de neteja per fortes pluges
11/09/2019 -

Davant la situació de preemergència roja en la qual ens trobem i seguint el protocol d’actuació establert pels riscs de fortes pluges, els operaris d’Aigües de València, Inditec, FCC, així com la brigada d’obres de la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, ha procedit al llarg d’aquest matí a la retirada de fulles dels albellons en totes aquelles zones de la nostra ciutat on hi ha arbres.

Així mateix es continua atens al control de les comportes del Pont de Xàtiva per part de l’empresa Aguas de Valencia i es portarà a terme la supervisió del canal de les Basses per part dels tècnics municipals.

D’altra banda la regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica informa que a causa del risc per pluges i vent, el paratge natural municipal “Murta-Casella” estarà tancat al públic per no poder garantir-se la mateixa seguretat dels visitants.

De la mateixa manera, la regidoria d’Esports ha comunicat que el gimnàs de la piscina coberta es mantindrà tancat al públic.

En les hores vinents anirà informant-se dels possibles canvis en funció de l’evolució meteorològica. Una vegada més, es prega a tota la ciutadania estar pendents dels comunicats oficials de l’Ajuntament d’Alzira a través de les seues xarxes socials i Alzira Ràdio.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 9 =