caixa popular

Alzira consciència als xiquets amb una xarrada sobre el mosquit tigre

L’empresa Lokímica será l’encarregada del tractament de l’insecte en la Ribera

Alzira consciència als xiquets amb una xarrada sobre el mosquit tigre
16/05/2017 -

La regidoria de Sanitat ha organitzat una xarrada sobre mosquit tigre que tindrà lloc hui de 11 a 12:30 hores en el Col·legi Alborxí d’Alzira per a les xiquetes i xiquets d’11 i 12 anys.

Es realitzarà un taller infantil anomenat el mosquit tigre a l’escola. Amb la finalitat que les xiquetes i xiquets ho transmeten a casa, el ponent, de l’empresa Lokímica, utilitzarà instruments pedagògics per al coneixement de la biologia del mosquit tigre i les tasques preventives.

Aquesta empresa serà l’encarregada de la campanya de tractament en la Ribera del mosquit tigre, mosquit comú i mosca negra.
Aquestes mesures se sumen a la resta d’accions preventives que l’Ajuntament ja ha posat en marxa per tal de controlar els problemes que les picadures d’estos insectes poden causar.

Des del departament de salut es vol recordar també els consells orientats a evitar el creixement d’estos mosquits, especialment en aigües estancades o en llocs humits. Amb este objectiu, es recomanen les mesures següents:

-Eliminar recipients d’aigua per a plantes, abeuradors o qualsevol artefacte que puga contindre aigua, en qualsevol quantitat.

-Tractar d’evitar els regs excessius en jardins particulars, atés que l’aigua que s’acumula en la gespa, grams o qualsevol altra espècie vegetal, i que nosaltres no veiem, pot ser un lloc ideal per al depòsit i desenvolupament dels ous.

-Evitar mantindre piscines, basses de reg, etc. amb aigua no tractada durant períodes llargs de temps, ja que això afavorix la facilitat de cria per a esta espècie.

Es demana i recomana la col·laboració ciutadana per evitar que augmente la població del mosquit tigre en el terme municipal.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris