25n
25N
25N

Alzira col·labora amb l'ONG 'Escoles Solidàries' en un projecte de cooperació educativa

Alzira col·labora amb l'ONG 'Escoles Solidàries' en un projecte de cooperació educativa
06/09/2019 -

L’Ajuntament d’Alzira i l’ONG Escoles Solidàries, han encetat un projecte de caire educatiu i solidari que pretén apropar experiències entre els nostres docents i els de les poblacions agermanades a Amèrica del Sud. L’objectiu és enriquir-se mútuament i construir ponts entre les dues comunitats educatives, que si bé estan molt allunyades físicament, comparteixen les mateixes inquietuds.

Hondures, Guatemala o El Salvador seran les destinacions on els nostres docents passaran un període d’un mes per fer un intercanvi d’experiències educatives. Es tracta d’un projecte impulsat per Escoles Solidàries que pretén fomentar la cooperació entre els docents de diferents llocs del món.

Aquest programa treballa per a enriquir-se compartint experiències i maneres de viure que fan comprendre millor el funcionament d’aquest món. “Volem enllestir el treball amb la Mancomunitat per a poder concretar unes bases. Les mancomunitats ha estat un important suport per a portar-lo a terme”, assegura la regidora de Cooperació, Leticia Piquer.

Piquer, que s’ha reunit hui junt amb l’alcalde, Diego Gómez, amb Escoles Solidàries, es reunirà també la setmana que ve amb el president de la Mancomunitat per parlar del finançament d’aquest programa que preveu compartir despeses entre l’administració comarcal, la local i els docents que també assumiran una xicoteta quantia. La regidora de Cooperació assegura que el vessant educatiu i solidari és molt important per a l’equip de govern i per això dedicaran una partida al pròxim pressupost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =