25n
25N
25N

Alzira celebrarà el concert del Lluch

Alzira celebrarà el concert del Lluch
16/09/2020 -

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira organitza de nou en 2020 el segon Concert del Lluch, en honor de la patrona de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació Ibn Jafadja.

La Societat Musical d’Alzira, comença d’aquesta manera les seues actuacions en aquesta nova etapa després de l’estiu. A causa de les circumstàncies excepcionals en les quals ens trobem, l’Agrupació estarà situada amb la distància de seguretat exigida entre músics i el públic tindrà un espai amb aforament limitat.

“2020 ha estat un any molt complicat per a les festes i celebracions de tots els municipis, però cal començar a repensar les nostres celebracions i adaptar-les a aquesta nova realitat que ens ha tocat viure, sempre que ho permeten les autoritats sanitàries i la situació de la pandèmia”, ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez

Amb la finalitat de mantindre part de les nostres tradicions, la Regidoria de Festes, junt amb la Reial Confraria, que presideix Javi Andújar, han considerat celebrar la segona edició d’aquest concert la vespra de la festa de la patrona d’Alzira.

La Confraria va agrair aquesta iniciativa i, així, el dissabte 26 de setembre a les 22.30 hores, en l’antic carrer de la Muntanya (av. Josep Pau) l’Agrupació Ibn Jafadja oferirà un concert dirigit per Alberto Sánchez. Es tracta d’un concert popular a l’aire lliure en què el veïnat d’aquesta barriada podrà gaudir d’un programa atractiu amb les vistes del Santuari de la Muntanyeta com a fons.

Entre altres, interpretaran partitures com Mel de Romer, La leyenda del beso o La vida es bella, entre altres.

El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha manifestat que “és necessari i és voluntat de l’Ajuntament potenciar activitats culturals i d’oci al voltant de les festes, per això done les gràcies a la Societat Musical per la col·laboració”.

A més, el regidor afig: “Esperem que l’any que ve puguem gaudir de les festes en tota la seua esplendor i sobretot la processoneta del matí, en què els xiquets i xiquetes d’Alzira són els protagonistes d’aquesta celebració”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 13 =