25n
25N
25N

Alzira suspén totes les activitats falleres

Alzira suspén totes les activitats falleres
11/03/2020 -

La Generalitat anunciava anit en comunicat oficial que, per recomanació del Ministeri de Sanitat, s’ajorna la celebració de Falles i Magdalena a tota la Comunitat Valenciana.

A la ciutat d’Alzira, l’alcalde Diego Gómez, el regidor de festes, Xavi Pérez, la regidora de Seguretat Sara Garés i els tècnics municipals dels departaments han mantingut una reunió per a avaluar la situació de cara al compliment de les recomanacions del Ministeri de Sanitat.

Seguint les recomanacions del Ministeri, queden ajornades les falles i per tant s’anul·len totes les activitats aprovades per la Junta de Govern amb motiu de les falles: ocupació de via pública, muntatge d’envelats, discomòbils, mascletaes, despertaes o qualsevol altre permís concedit per l’ajuntament amb motiu de les falles, queda sense efecte.

Aquesta nit es mantindrà una reunió de l’Ajuntament, la Junta Local fallera i tots els presidents de les comissions per tal d’aclarir els dubtes existents. “Apel·lem a la responsabilitat i la col·laboració de les comissions falleres i de tota la ciutadania per a poder superar aquesta situació extraordinària tan prompte com siga possible” assegura l’alcalde, Diego Gómez. A més, ha afegit, “Estem davant d’una decisió molt complicada que com a alzirenys i alzirenyes resulta excepcional per a la celebració de la nostra festa, però que hem d’acatar rigorosament pel bé de la nostra salut”.

Pel moment ja s’ha comunicat l’anul·lació dels canvis de ruta del bus urbà amb motiu de les falles, així com la gratuïtat del servici de l’ORA, que entrava en vigor des de hui, dia 11. Per la qual cosa, tant el servei del bus urbà com l’ORA mantenen la regularitat habitual davant la suspensió de les activitats falleres.

En l’àmbit esportiu La Real Federació Espanyola de Futbol ha emés una circular a totes les federacions territorials sobre la suspensió de partits. En el cas d’Alzira el partit de Futbol Sala del Nítida contra el Pozo Ciudad de Murcia que es juga dissabte 14 a les 19 hores es jugarà al Palau d’Esports a porta tancada, i el de l’UD al Luís Suñer també es jugarà a porta tancada.

Aquest matí, el president de la Generalitat ha anunciat que ‘la decisió afecta la celebració de les festes de la Magdalena o les Falles però les vacances escolars continuen igual. Ens esforçarem des de la sanitat pública per a contenir el virus des de la seguretat i responsabilitat’

Pel que fa a l’activitat lectiva, la Conselleria d’Educació s’ha comunicat amb els centres davant del problema de salut pública provocat per l’expansió de l’anomenat coronavirus COVID-19. “Els centres educatius no podran prendre de manera unilateral cap mesura relacionada amb la malaltia sense comptar amb la supervisió de les autoritats del departament de Salut Pública de la Generalitat Valenciana. En el moment de redactar i difondre aquest document, a la nostra comunitat autònoma no hi ha cap circumstància que recomane introduir canvis en el funcionament normalitzat de l’activitat acadèmica actual”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

caixaontinyent
ruta massamagrell