Alumnes de l'IES de Rafelbunyol participen a Alacant en un acte sobre els ODS

Alumnes de l'IES de Rafelbunyol participen a Alacant en un acte sobre els ODS
21/12/2018 -

L’alumnat de 4t d’ESO de l’IES de Rafelbunyol ha participat en un acte de sensibilització sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que, organitzat per la Conselleria de Transparència, va tindre lloc a Alacant i va a comptar amb l’assistència de diferents instituts d’arreu del país

La Conselleria de transparència, a través dels ajuntaments, ha organitzat una sèrie d’activitats en els instituts de Secundària sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Un total de 12 Instituts, entre ells l’IES de Rafelbunyol, han estat seleccionats per a participar en aquesta jornada educativa.

Al llarg del trimestre, l’alumnat de 4t d’ESO ha treballat, en horari de tutories, els 17 ODS que conformen l’Agenda 2030. Fruit d’aquest treball l’alumnat ha elaborat una sèrie de propostes per a assolir els esmentats objectius.

Acompanyats per la professora Esther Pérez, la directora Antònia Pérez i l’alcalde de la localitat Fran López, mig centenar d’alumnes, s’han desplaçat a la ciutat d’Alacant per a compartir, amb la resta d’estudiants d’altres centres valencians, les seues iniciatives per a aconseguir un món més just, més solidari i més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − cinc =

Festes Torrent 2019
Festes Aldaia