25n
25N
25N

Els alumnes del Molí del Sol dediquen enguany la seua setmana cultural als refugiats

L’institut organitza una jornada de tallers i activitats sota el lema “L’educació és un refugi”

Els alumnes del Molí del Sol dediquen enguany la seua setmana cultural als refugiats
23/02/2017 -

L’institut Molí del Sol de Mislata ha celebrat un any més la seua setmana cultural, en esta ocasió sota el lema “L’educació és un refugi”. L’institut de Secundària ha anat realitzant durant diversos dies moltes accions relacionades amb el tema dels refugiats i ahir va celebrar la jornada central, en la qual els i les alumnes van gaudir d’un dia de classe diferent, amb una gran varietat de tallers i activitats.

Des de fa anys, l’institut tria un dia de febrer i paralitza les classes per a realitzar tallers amb una clara intenció reivindicativa. En altres ocasions, el centre ha dedicat la seua setmana cultural a conscienciar i sensibilitzar sobre l’educació pública o el medi ambient, i enguany han triat com a tema el drama dels refugiats. Així, entre les matèries que els professors van impartir ahir als alumnes estaven els drets humans, les banderes del món o la projecció de documentals amb els testimoniatges de persones que malviuen en camps de refugiats.

L’agenda d’esta jornada cultural també va incloure activitats esportives, amb jocs d’altres continents, tallers de comerç just o de cuina amb energia solar o una exhibició de músiques del món. En definitiva, una bona iniciativa de Molí del Sol que pretén conscienciar als seus alumnes sobre els principals problemes de la nostra societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 5 =