25n
Orgull
Orgull

Alumnes de l'IES 25 d'Abril d'Alfafar viatgen a França d'intercanvi cultural

Alumnes de l'IES 25 d'Abril d'Alfafar viatgen a França d'intercanvi cultural
25/03/2019 -

El departament de francés de l’IES 25 d’Abril d’Alfafar ha coordinat un projecte de col·laboració entre tres instituts de poblacions de la comarca de L’Horta Sud amb el collège Jean Lartaut, de Jarnac, a França. L’acció, que consisteix en un intercanvi cultural, compta amb la participació de 42 alumnes: 12 de l’IES 25 d’Abril d’Alfafar, 11 d’IES María Carbonell de Benetússer i 19 de l’IES Enric Valor de Silla.

Dijous passat 21 de març, els estudiants van marxar a Jarnac per a realitzar una estada d’una setmana amb alumnes francesos i aprendre l’idioma gràcies a la immersió lingüística. Cadascun ha sigut acollit per una família francesa amb la qual conviurà i aprendrà a comunicar-se durant aquesta setmana. Segons el coordinador d’aquest intercanvi, Cristian Lesaec, “es tracta d’una experiència que no solament està enfocada a millorar les seues habilitats comunicatives en francés, sinó que també els permetrà fer noves amistats, conéixer un altre país i una altra cultura”.

Els alumnes de L’Horta Sud estan acudint a classe cada dia, al costat del seu corresponent company francés, on també duen a terme una sèrie d’activitats pensades per a la seua integració. No solament visitaran Jarnac, sinó que també estan recorrent altres destinacions i realitzant diferents activitats. Entre elles, la visita al museu del còmic d’Angoulême, al museu de Cognac, a la ciutat de París o gaudir d’un dia al parc temàtic Disneyland de la capital francesa.

En el marc d’aquest projecte, durant el mes de maig seran els estudiants francesos els qui visiten València i coneguen de mà dels nostres alumnes la cultura i l’idioma del nostre país.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − sis =