caixa popular

Els alumnes del col·legi Luis Fortich de la Diputació donen ‘La Volta al món’

El centre públic, d’integració preferent d’estudiants amb discapacitat auditiva, organitza cada any unes jornades culturals amb tallers i dinàmiques relacionades amb la temàtica del curs

Els alumnes del col·legi Luis Fortich de la Diputació donen ‘La Volta al món’
08/04/2018 -

Aprendre a través del joc és un dels objectius del col·legi IVAF Luis Fortich de València, centre públic d’integració preferent d’estudiants amb discapacitat auditiva que pertany a la Diputació de València. Prova d’açò són les tradicionals jornades culturals, un projecte educatiu, immers en el del curs actual, que ha girat enguany entorn de ‘La volta al món’.

Amb eixa ambientació de teló de fons, els alumnes han pogut “viatjar” a través de múltiples activitats com a tallers de màscares, d’herbes aromàtiques o de música; també han pogut acostar-se a alguns esports de diversos països i han afrontat i resolt diversos reptes pedagògics. Des del centre asseguren que aquest esdeveniment, que s’organitza cada any, “és una oportunitat perquè els xavals isquen de l’aula i apliquen el que se’ls intenta ensenyar en ella com és el treball en equip, l’esforç o la creativitat”.

A més, entre tots els alumnes, junt amb els tutors i el responsable d’Informàtica del col·legi, han preparat vídeos i treballs en línia que s’han materialitzat en un joc, ‘Plickers’, en el que els estudiants participen de forma activa interactuant amb els seus companys en una espècie de concurs informàtic creat per ells. “Este treball va ser exposat a les famílies durant la setmana cultural. La seua presència posa de manifest la unió que existeix entre tota la comunitat educativa: famílies, alumnat i professorat”, expliquen des del col·legi.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris