25n
25N
25N

Alumnes de La Canyada de paterna sol·liciten millorar la sostenibilitat del municipi

Alumnes de La Canyada de paterna sol·liciten millorar la sostenibilitat del municipi
13/02/2020 -

Alumnes i alumnes de l’IES La Canyada han presentat aquest matí les seues propostes a l’Ajuntament de Paterna per a millorar la sostenibilitat mediambiental del municipi.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, al costat de la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos, i la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro han rebut als estudiants en el saló de plens per a escoltar i oferir el suport del consistori per a dur a terme les seues propostes.

Els alumnes han presentat tres projectes: un de recollida i reutilització de plàstic, un altre de reutilització d’aigües residuals i un tercer de difusió d’aquestes accions, anomenat Joves Ambaixadors de l’ONU.

D’aquesta manera, els vint estudiants de 2n, 3r i 4t de l’ESO han explicat com aquests projectes poden contribuir a la millora de la sostenibilitat mediambiental del seu entorn.

El primer edil Juan Antonio Sagredo ha agraït la iniciativa d’aquests joves així com del professorat de l’IES La Canyada, afirmant que “Paterna ha fet una forta aposta per convertir-se en una ciutat cada vegada més responsable i amb el medi ambient, i per això els estudiants tenen tot el nostre suport i els recursos que necessiten per a fer realitat aquestes propostes que ens fan més sostenibles i conseqüents amb el nostre entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + vint =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig