caixa popular

Alumnat de Gençana guanya un accèssit al Certamen Nacional de Joves Investigadors

Alumnat de Gençana guanya un accèssit al Certamen Nacional de Joves Investigadors
02/02/2018 -

El projecte de Biologia desenvolupat per tres alumnes del Centre Educatiu Gençana de Godella va ser premiat amb un Accèssit en el XXX Certamen “Joves Investigadors”, que es va celebrar en la localitat de Mollina (Màlaga) del 8 al 12 de gener.

El Ministeri d’Educació i l’Institut de la Joventut (INJUVE) van triar prèviament el treball com un dels 40 projectes per a ser exposats en la fase nacional d’aquest concurs, en el qual van participar amb treballs de recerca aplicada o disseny de prototips joves d’entre 15 i 20 anys estudiants d’Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional, o membres d’associacions juvenils.

Amb el títol “Efecte dels nitrats i els nitrits en els organismes aquàtics. Estudi de l’organisme modele Daphnia magna” Alberto A., Julia V. i María M., alumnes que actualment cursen 2º de Batxillerat, van començar fa tres anys un projecte per a conèixer l’efecte tòxic d’alguns components químics en les aigües a través de l’organisme conegut com “Daphnia magna” o puça d’aigua. En aquest projecte ha col·laborat personal investigador de la Universitat de València.

Cal ressaltar que aquest és el segon any en què un projecte de recerca dut a terme en el Centre Educatiu Gençana és premiat en el prestigiós Certamen Nacional de Joves Investigadors. El passat curs, el projecte de Química presentat per dues alumnes va rebre tres primers premis i va ser triat per a representar a Espanya a nivell europeu en el 30th European Union Contest for Young Scientists.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris