25n
25N
25N

L'alumnat de Torrent participa en tallers contra la violència a les dones

El CEIP Les Terretes ha participat en l'”efecte papallona” contra la violència masclista

L'alumnat de Torrent participa en tallers contra la violència a les dones
07/11/2019 -

Emmarcat en el programa d’activitats que l’Ajuntament de Torrent, a través del departament de Polítiques d’Igualtat, ha preparat amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, aquesta setmana s’han posat en marxa els tallers de prevenció de la violència de gènere en els centres d’educació primària. A més d’aquests tallers, durant el mes de novembre, els xiquets i xiquetes participaran en diferents activitats, tant en els col·legis com a casa de la Dona.

Aquest matí ha sigut el torn dels alumnes i alumnes del C.E.I.P. Les Terretes, que han realitzat un taller al costat de la torrentina Isabel Gallardo, que ha iniciat el projecte “Uneix-te a aquest efecte papallona contra la violència de gènere”. La regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Olivares, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han acompanyat als xiquets i xiquetes que han parlat sobre la igualtat entre dones i homes i han reflexionat sobre els estereotips per raó de gènere.

D’igual manera, s’ha proposat als centres educatius una iniciativa per a decorar la ciutat amb papallones. D’una banda, s’ha enviat als col·legis unes papallones de cartó ploma de gran grandària que cada centre decorarà de manera lliure i amb un llaç morat es penjaran en la via pública amb l’objectiu que arribe el seu missatge arribe a tota la ciutadania. Posteriorment, es realitzarà una exposició a casa de la Dona, a partir del 19 de novembre, amb totes les obres. A aquesta iniciativa ja s’han adherit 15 centres educatius torrentins que també visitaran l’exposició de papallones i podran votar per les que més els agrade.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 4 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
el puig