25n
25N
25N

300 escolars torrentins participen en una jornada de tallers de teatre

300 escolars torrentins participen en una jornada de tallers de teatre
31/01/2019 -

Al voltant de 300 escolars de la comarca han participat aquest matí en una jornada de tallers de teatre, organitzat per l’associació local Cucurucú Teatre. La jornada d’activitats té lloc amb motiu de la XXII Mostra de Teatre Escolar, que començarà al febrer.

Fins al migdia, 300 escolars de Primària, Secundària i Batxillerat han participat en diversos tallers i activitats relacionades amb les arts escèniques, que s’han desenvolupat entre l’Auditori i el Conservatori Professional de Música. En total, han participat alumnes i alumnes de col·legis i instituts de Torrent, Picanya, Paterna i València.

En la jornada inaugural han participat la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, que ha agraït el treball de Cucurucú en l’organització d’aquesta jornada així com de la Mostra de Teatre i ha destacat “la important trajectòria d’aquesta mostra de teatre així com la importància del teatre educatiu per a contribuir a la millora de les capacitats de les alumnes i alumnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − set =

bombers
CCCC