25n
25N
25N

Alumnat de primària del CEIP Paluzie prepara un projecte per a informar dels carrers mitjançant codis QR

Alumnat de primària del CEIP Paluzie prepara un projecte per a informar dels carrers mitjançant codis QR
20/02/2020 -

L’alumnat de primària del CEIP Paluzie ha presentat hui a l’Ajuntament de Catarroja ‘Carrers amb història’, una part del seu projecte d’aula ‘Explorem el món’ que s’està realitzant durant aquest curs. Els alumnes han mostrat a l’alcalde, Jesús Monzó, una de les parts d’aquest projecte que és la posada en coneixement a la ciutadania de qui són les persones que donen nom als carrers del seu municipi.

Així doncs, l’alumnat de 1r de primària del CEIP Paluzie ha realitzat una investigació juntament amb l’ajuda dels seus professors sobre un total de deu carrers representatius del poble. Després d’aqueixa investigació, han extret dades d’interés i els han traslladats a un codi QR. Dins de la proposta està la petició de col·laboració a l’Ajuntament de Catarroja perquè incloga aquest codi QR en les plaques dels carrers.

Jesús Monzó ha acollit amb “molt d’entusiasme” la idea que encaixa perfectament amb el projecte de Ciutat Educadora per a donar a conéixer les persones il·lustres de Catarroja.

“Ens ha encantat rebre aquest il·lusionant projecte que ens comprometem a tractar per a poder dur-ho a terme. Totes les mesures que puguen implicar millorar el nostre sentiment com a comunitat seran sempre ben rebudes, més encara si es fan amb l’entusiasme i alegria d’aquests xicotets estudiants”, ha explicat Monzó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + onze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus