25n
Orgull
Orgull

L'alumnat de Pintar-te presenta les seues obres al Museu de la Rajoleria de Paiporta

L'alumnat de Pintar-te presenta les seues obres al Museu de la Rajoleria de Paiporta
05/07/2021 -

El Museu de la Rajoleria ha inaugurat l’exposició de l’alumnat de Pintar-te, que exposa els treballs realitzats al llarg del curs. Aquest espai expositiu allotjarà les obres d’aquest menut alumnat, format per xiquets i xiquetes de diverses edats a partir dels 6 anys, fins al pròxim 23 de juliol.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta i regidora de Cultura, Maribel Albalat, acompanyada de part de la corporació municipal, així com amb la directora de l’acadèmia Pintar-te, Carolina García.

Per a l’alcaldessa, “comptar amb una sala plena de quadres, fets per xiquets i xiquetes de tan curta edat, d’aquest gran nivell artístic i qualitat, és un orgull i diu molt de les noves generacions, amb una gran formació i preparació i que, de segur, amb aquestes vies d’expressió i socialització hauran tingut un descans i una motivació dins d’aquesta complicada situació pandèmica que vivim”.

Aquest és el tercer any que l’alumnat de Pintar-te exposa al Museu, encara que enguany, per primera vegada, els quadres dels 50 xiquets i xiquetes que exposen les seues obres omplen la sala gran. Entre els quadres trobem diferents tècniques pictòriques utilitzades, com ara olis, pastís o aquarel·les.

Amb l’exposició de Pintar-te es tanca la temporada expositiva a l’interior del Museu, encara que a partir del mes d’agost es donarà continuïtat a la mostra a l’aire lliure pels carrers de Paiporta, convertida ja en una habitual de l’estiu, amb les imatges de l’arxiu del Museu de la Rajoleria que en aquesta ocasió tindran per temàtica “L’estiu i la festa”. Aquesta mostra es podrà visitar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + cinc =