25n
25N
25N

L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les seues pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana

L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les seues pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana
10/03/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat una resolució que incorpora a l’alumnat del tercer curs del grau d’Infermeria a les excepcions que no es veuen afectades per la suspensió de les pràctiques que es realitzen en centres sanitaris situats a la Comunitat Valenciana.

A partir del dilluns podran realitzar pràctiques en els centres sanitaris valencians quatre tipus d’estudiants: L’alumnat del tercer curs del grau d’Infermeria; l’alumnat de l’últim curs de cadascuna de les diferents titulacions de Ciències de la Salut; l’alumnat que es trobe cursant l’últim curs d’un màster oficial i els/les alumnes de l’últim curs de les titulacions sanitàries de Formació Professional.

En aquests casos, es manté la presencialitat i l’activitat pràctica a causa de la importància de realitzar aquesta formació i a la impossibilitat d’ajornar-la a anys posteriors.

També es permet l’activitat pràctica assistencial desenvolupada en les clíniques pròpies de cada universitat.

La mesura entrarà en vigor des del dilluns 15 de març de 2021 i es mantindrà fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus permeta la seua reconsideració, modificació o extinció.

La resta de pràctiques assistencials, tant de centres públics com privats, de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius es mantenen suspeses perquè la situació epidemiològica ha millorat, però el risc de contagi i transmissió del coronavirus continua sent elevat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =