25n
25N
25N

L'alumnat del projecte Erasmus+ visita l'Ajuntament de Torrent

L'alumnat del projecte Erasmus+ visita l'Ajuntament de Torrent
18/02/2020 -

21 alumnes estrangers i 8 professors es van reunir ahir al matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent, emmarcat en el projecte Erasmus+ KA229 Tackling Early Leaving – Out of Box Education (TELOBE) del col·legi Ntra. Sra. de Monte-Sión. L’objectiu principal del qual és la reducció de l’abandó escolar prematur (ESL per Early School Leaving de l’anglés).

Durant la setmana del 17 al 21 de febrer té lloc en el col·legi de Monte Sión la primera mobilitat d’alumnat que, a més, aquesta setmana realitzarà diferents activitats culturals i educatives com una gimcana pel centre històric de València o una activitat de geocaching en el Centre Mediambiental del Vedat, entre altres.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, van rebre als xiquets i xiquetes i els van donar la benvinguda desitjant que “gaudiu d’aquesta iniciativa que és una experiència única d’aprenentatge”.

El projecte té com a objectiu oferir una visió innovadora i creativa per a reduir l’ESL, estimulant els estudiants a participar en una educació formal i no formal més atractiva, per a aconseguir el nivell desitjable de coneixement, habilitats i competència i augmentar el seu compromís amb la qualitat educativa, així com el seu interés per a aprendre i convertir-se en membres actius i responsables de la nostra societat, compromesos activament en el mercat laboral.

Durant els dos cursos escolars en els quals es durà a terme el projecte es realitzaran cinc mobilitats d’estudiants i professorat a cadascun dels països que formem part: Bulgària, Romania, Itàlia, Croàcia i Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 10 =

Informacion coronavirus