25n
25N
25N

L'alumnat del CEIP L'Horta de Paiporta aprén primers auxilis i socorrisme amb la Federació de Salvament i Socorrisme

L’activitat s’inscriu en les diferents propostes esportives de la xarxa de centres CEPAFE promotors de l’activitat física i l’esport de la que fa part L’Horta

L'alumnat del CEIP L'Horta de Paiporta aprén primers auxilis i socorrisme amb la Federació de Salvament i Socorrisme
21/04/2021 -

El CEIP L’Horta de Paiporta ha treballat aquestes darreres setmanes en una nova unitat didàctica vinculada al socorrisme i els primers auxilis dins de les activitats esportives que promou la xarxa de Centres Educatius Promotors de l’Activitat Física i l’Esport (CEPAFE) de la qual l’Horta fa part.
L’alumnat de cinqué i sisé de primària ha rebut formació i coneixements teòrics i de la mà de professionals de la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana, una forma d’acostar a les escoles a l’esport federat i fomentar la pràctica de l’activitat física, a més de formar en hàbits saludables i educar en valors.

“Ens contagia veure les ganes i la il·lusió amb què els menuts i menudes estan acollint la pràctica d’aquests esports i sobretot els coneixements que porten aparellats, com és la vida sana, la dieta saludable o valors com la companyonia, la superació o l’esforç”, ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Per a la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, “és important l’esforç que s’està fent des de la Conselleria d’Educació i les diferents federacions per a facilitar que els escolars tinguen accés a esports menys coneguts, i el millor reconeixement a eixe esforç és la bona acollida que estan tenint les activitats proposades entre les xiquetes i els xiquets”.

Les xiquetes i xiquets que han participat en l’activitat s’han mostrat molt participatius en l’aprenentatge de les diferents modalitats d’aquest esport, en la simulació de primers auxilis amb maniquins de salvament o en l’ús de material com tubs de rescat, desenvolupats a la piscina coberta de Paiporta.
Alumnat i professorat de l’Horta continuen treballant en noves unitats didàctiques vinculades amb l’activitat física i l’esport. Actualment treballen amb la Federació d’Handbol i pròximament ho faran amb la d’hoquei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

museo prehistoria