25n
25N
25N

L'alumnat de Catarroja rep formació per a un correcte reciclatge

L'alumnat de Catarroja rep formació per a un correcte reciclatge
25/09/2020 -

L’alumnat de Catarroja està rebent durant aquestes setmanes una formació als seus centres escolars, respectant sempre les mesures de seguretat, per a aprendre un correcte ús dels diferents contenidors de reciclatge. En aquest cas, la formació s’està centrant en la correcta utilització del cinqué contenidor, el dels residus orgànics, que a poc a poc s’anirà implantant en tots els barris del municipi.

“La posada en marxa del cinqué contenidor va per bon camí, ara bé, hem de continuar treballant en matèria de conscienciació des de les edats més primerenques, ja que reciclant, reduint i valorant els nostres residus podran tindre un futur sostenible i saludable”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.

L’equip d’educació ambiental ha estat mostrant els perquès d’aquest nou contenidor i com separar correctament els residus. Tot això d’una forma didàctica i divertida, adaptada a les edats de l’alumnat i procurant que aquesta activitat es poguera realitzar en espais oberts i on es poguera respectar les mesures d’higiene i de seguretat.

Aquesta campanya de formació i conscienciació se li uneix les accions al carrer que periòdicament s’estan realitzant en diferents punts del municipi. En aquest cas els equips de difusió expliquen el funcionament del cinqué contenidor i regalen a les persones interessades un poal per a l’orgànica per a poder fer la recollida dels residus i depositar-la posteriorment en el contenidor marró i una bossa reutilitzables per a verdures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 5 =

bombers