25n
25N
25N

L'alumnat d'Alaquàs és partícip de la presa de decisions del municipi

L'alumnat d'Alaquàs és partícip de la presa de decisions del municipi
19/11/2019 -

Durant dues jornades consecutives, 14 i 15 de novembre, es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs una nova edició del Fòrum Jove Alaquàs 2019. Una iniciativa de l’Ajuntament del municipi duta a terme mitjançant el seu departament de Joventut i de Participació Ciutadana per garantir la participació dels i les adolescents de forma real, propiciant els mecanismes i fomentant una major implicació en la realitat del seu poble.

L’Alumnat dels Centres d’Educació Secundària del municipi van ser els protagonistes del Fòrum. També van participar els i les alumnes del Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí i l’Escola d’Adults d’Alaquàs Enric Valor. Prèviament l’alumnat havia treballat en l’aula cadascuna de les qüestions per poder després fer preguntes relacionades amb la realitat d’Alaquàs i els drets internacionals de la infància: l’educació, l’oci, la igualtat, la participació i la llibertat d’expressió, entre altres. Per escoltar-los i donar resposta a les seues preguntes els esperava al Saló de Plens l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, el regidor de Joventut Javier Antúnez, el regidor de Cultura Fran Evangelista, la regidora de Comerç Sandra Conde, la regidora de Participació Ciutadana Elena Solís, el regidor d’Urbanisme Jaime Marqués i el regidor de Falles, Alex Ramos.

El Fòrum Juvenil s’ha convertit en una iniciativa de participació per donar veu als joves, escoltant les seues inquietuds i necessitats, promovent estructures de participació juvenil i valorant el seu dret a opinar i ser escoltats. Un punt de trobada on poder intercanviar idees i experiències i debatre sobre els assumptes d’interés.

Per a les setmanes vinents està prevista una nova edició del Fòrum, en aquesta ocasió estarà destinada a l’alumnat de quart de primària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 2 =

caixaontinyent
paterna