25n
25N
25N

14 joves corresponsals d'Alaquàs participen en la nova trobada d'Alumnat Actiu

Durant dues jornades, els i les participants han gaudit d’un ampli cartell d’activitats lúdiques i formatives

14 joves corresponsals d'Alaquàs participen en la nova trobada d'Alumnat Actiu
31/01/2019 -

Els dies 26 i 27 de gener tota l’activitat per a l’Alumnat Actiu-Corresponsals d’Institut s’ha concentrat a Alboratxe; municipi triat per a celebrar una nova cita carregada d’activitats tant lúdiques com formatives, dirigides als nostres joves. En aquesta última edició han participat 180 joves de 14 municipis membres del consorci Xarxa Joves.net, entre ells 14 joves d’Alaquàs.

La trobada ha permés als nostres representants debatre i analitzar propostes relacionades amb polítiques de Joventut. Amb aquest objectiu s’han abordat assumptes com l’anàlisi d’accions solidàries i reivindicatives sobre el paper dels joves com a agents de canvi social. La part lúdica es va centrar en diferents jocs: presentar-se o socialitzar-se, temps d’esbarjo i vetllades que varen donar color a aquestes dues jornades d’activitat intensa.

Aquesta trobada és la número 26 des de que el consorci Joves.net va decidir posar en contacte a estudiants que com a corresponsals estan realitzant diverses accions als Instituts o al seu municipi, i donar-los l’oportunitat de conèixer altres joves i experiències similars a més de continuar formant-se.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es fomenta aquest programa que fa que els joves continuen sent el vincle entre els IES i la regidoria de joventut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + tres =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus