25n
25N
25N

L'Ajuntament entra a formar part de l'Alt Patronat de Casa Àsia

L'Ajuntament entra a formar part de l'Alt Patronat de Casa Àsia
10/03/2017 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí un conveni de col·laboració amb Casa Àsia, pel qual l’Ajuntament de València entra a formar part de l’Alt Patronat de l’entitat, amb la finalitat d’impulsar i aprofitar totes les potencialitats de l’intercanvi cultural, econòmic, turístic i formatiu amb els països de la regió asiàtica.

Així ho ha anunciat aquest matí la portaveu del Govern local, Sandra Gómez, després de la reunió de la Junta de Govern. Tal com ha destacat la regidora, l’acord amb Casa Àsia incrementarà les relacions entre València i els pobles asiàtics, que suposen, ha destacat, “el 56% de la població total del planeta, el 26% del PIB (Producte Interior Brut) mundial i el 25,3% del comerç del món”.

Amb aquest acord, València passa a formar part de l’Alt Patronat de Casa Àsia a Espanya, de què ja formen part els ajuntaments de Madrid i Barcelona, la Casa Reial i el Ministeri d’Assumptes Exteriors. “Volem potenciar les oportunitats que la regió asiàtica pot oferir a València”, ha explicat Sandra Gómez, entre elles les de caràcter econòmic i empresarial, amb un impuls especial al tràfic de mercaderies en el port de València, així com els intercanvis empresarials que posen en relleu les oportunitats que ofereix invertir a València.

Una altra de les àrees que es desenvoluparan és la del turisme provinent dels països asiàtics, que és, ha recordat la regidora, un dels que més ha crescut en 2016, i per al que es preveuen “unes excel·lents expectatives” en 2017. En aquest sentit, i amb la col·laboració de Casa Àsia, s’oferirà formació als comerços, hotels i restaurants per a ajudar-los a adaptar la seua oferta turística a les necessitats dels visitants provinents dels països asiàtics.

També en l’àrea de la cultura s’obrin possibilitats de col·laboració i intercanvi, per exemple conferències sobre temes polítics i socials, cursos d’idiomes, foment d’activitats entorn de la Ruta de la Seda (Siam-València) o cicles de cine, art… amb l’arribada també a València de les exposicions que s’ofereixen a Casa Àsia de Madrid i Casa Àsia de Barcelona.

Durant la trobada amb els mitjans de comunicació, la regidora Sandra Gómez, responsable de l’Àrea de Turisme, ha explicat també que l’ingrés de l’aportació municipal als comptes de la fundació, que es farà efectiu el pròxim dia 15, permetrà alliberar despeses i comissions bancàries que es dedicaran a la gestió de les polítiques de turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

museo prehistoria