caixa popular

La revolució del lloguer de motos elèctriques ja està en marxa a València

A través de l’app de MUVING, podràs reservar la moto elèctrica més propera

La revolució del lloguer de motos elèctriques ja està en marxa a València
25/10/2017 -

Amb l’objectiu de reduir la contaminació de l’aire en les ciutats, així com per a evitar els llargs embossos, arriba a València l’empresa MUVING, la primera xarxa social de vehicles connectats en el món, que s’ha proposat crear una mobilitat més sostenible en les grans ciutats. En aquest sentit, i des de la setmana passada, aquesta empresa ofereix un servei de lloguer de motos compartides, però també elèctriques, que es lloguen en ple carrer. Una brillant iniciativa, que ja s’ha engegat en altres ciutats, com Sevilla, Madrid, Barcelona, Granada o Cadis.

MUVING va ser triada com la start up més innovadora de 2017, i raó no els falta. I és que a través de la seua aplicació mòbil pots cercar on es troba la moto disponible més propera, realitzar el trajecte, i avisar del lloc on l’has estacionat perquè un altre usuari puga disposar d’ella. Així mateix, el cost d’aquestes motos elèctriques és de 0,18 euros el minut, i compta, inicialment, amb una flota de 45 motos Torrot elèctriques.

Aquesta empresa gaditana s’ha posat en la davantera de la innovació. I, a pesar que la nostra ciutat ja comptava amb una empresa similar de lloguer de motos, les singularitats que MUVING ofereix als usuaris la fa única. Les motos de les quals disposa compten amb 110 quilòmetres d’autonomia, aproximadament, i es lloguen amb dos cascos.

A través de l’app podràs gestionar tot el procés de lloguer. Per això, tan sols hauràs de reservar la moto més propera, que durarà 15 minuts abans de quedar lliure per a un altre usuari, i on, a més, podràs informar-te del nivell de bateria que li queda i el tipus de carnet que necessites per a utilitzar-les, desbloquejar-la, realitzar el trajecte i, finalment, estacionar la moto en qualsevol zona d’aparcament autoritzat de la ciutat, deixar els cascos en el bagul i polsar ‘Fi del servei’ perquè un altre usuari puga seguir rodant amb ella.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 17 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios