caixa popular

L'Alqueria de la Coca: de camí cap a la funció social

La construcció emblemàtica es rehabilitarà després d’anys de deteriorament

L'Alqueria de la Coca: de camí cap a la funció social

L’Alqueria de la Coca, del barri de La Torre, serà per fi rehabilitada després d’anys de deteriorament. Aquest és un dels últims acords del ple de l’Ajuntament de València, que el passat divendres va acomiadar-se fins a la tornada de les vacances amb un ampli ventall de deures.

En concret, la primera Tinent d’Alcalde de la corporació valenciana, Sandra Gómez, és qui ha explicat en què consistirà el projecte. “Per fi hem aconseguit dur endavant la rehabilitació d’aquesta construcció tan emblemàtica i, a partir d’ara, passarà a tindre una funció social“, ha dit. En concret, acollirà activitats relacionades amb l‘ensenyament musical destinades a persones amb diversitat funcional, sobretot a les que tinguen algun tipus de discapacitat intel·lectual.

A més, Gómez ha indicat que es tracta d’un treball on col·laborarà Sedajazz, una escola de música de Sedaví que imparteix, principalment, jazz. A més, organitza xarrades, conferències i tallers i cursos amb músics professionals. Per tant, aquest centre serà qui organitze les activitats que revestiran l’Alqueria de la Coca amb una nova vida que omplirà d’il·lusions moltes persones.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris