25n
25N
25N

Almussafes forma part de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030

L’alcalde, Toni González, ha participat aquest matí en l’assemblea constitutiva de la Xarxa que implementarà els objectius de desenvolupament sostenible

Almussafes forma part de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030
21/10/2020 -

El municipi d’Almussafes continua desenvolupant el seu compromís inequívoc amb la implementació de l’Agenda 2030 en l’àmbit local i d’ací la seua adhesió a la Xarxa d’Entitats Locals que, entre les 11.30 i les 13.30 hores de hui dimecres, ha celebrat la seua assemblea constitutiva per videoconferència.

L’alcalde, Toni González, juntament amb el president de la FEMP, Abel Caballero, la secretària d’Estat per a l’Agenda 2030, Ione Belarra, i representants polítics i tècnics de les més de 160 entitats locals de tota Espanya integrants d’aquest instrument de participació i coordinació dependent de la FEMP, ha assistit a aquesta primera sessió que valida l’aposta per a escometre i afrontar, de manera decidida, els grans reptes de desenvolupament sostenible en la població, amb l’any 2030 com a horitzó per a aconseguir-ho.

“Tenim un camí il·lusionant per recórrer i lògicament la coordinació i intercanvi d’actuacions entre els diferents governs locals membres és essencial per a aconseguir amb èxit aqueixos 17 objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada per les Nacions Unides fa cinc anys”, destaca el president de l’executiu. De fet, des de la FEMP s’incideix en el fet que la materialització de la major part dels 17 ODS, de les seues metes i submetes, es realitza en el territori des dels Ajuntaments, una peça clau en tractar-se de l’Administració més pròxima a la ciutadania.

‘La Xarxa és un instrument que ens permetrà definir l’estratègia conjunta a seguir per a la consecució dels reptes plantejats per al desenvolupament d’una societat més justa i igualitària sota els principis de l’Agenda 2030. Lògicament haurem de continuar escometent transformacions en els plans social, econòmic i mediambiental per a aconseguir l’èxit”, conclou González.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =