25n
25N
25N

Almussafes promou el comerç local per Nadal a través de la campanya 'Tot al teu poble'

L’Ajuntament inverteix 5.000 euros en la cinquena edició d’aquest programa, amb el qual es repartiran 35 premis d’entre 100 i 200 euros

Almussafes promou el comerç local per Nadal a través de la campanya 'Tot al teu poble'
20/11/2020 -

L’arribada del Nadal marca sempre l’inici del període de l’any en què la població realitza un major nombre de compres, circumstància que un any més aprofitarà l’Ajuntament d’Almussafes per a posar en marxa la seua campanya de promoció del comerç local ‘Tot al teu poble’. En aquesta cinquena edició de la iniciativa, que es desenvolupa novament en col·laboració amb el teixit empresarial del municipi, el consistori invertirà un total de 5.000 euros en el finançament dels 35 premis que se sortejaran entre les persones que adquirisquen productes i serveis de l’1 al 18 de desembre en els establiments adherits al programa. Concretament, es repartiran 10 premis valorats en 200 euros, altres 10 en 150 euros i 15 en 100 euros, tots ells consistents en vals que es podran intercanviar entre el 26 de desembre de 2020 i el 5 de gener de 2021.

“El comerç de proximitat necessita la nostra ajuda, sobretot en unes circumstàncies tan complicades com les que estem vivint a causa de la crisi econòmica provocada per la Covid-19. Volem posar el focus en els avantatges que té comprar prop de casa i per a això renovem la nostra aposta per aquesta campanya, de la qual es beneficien tant l’empresariat com les persones que s’acosten a les seues botigues i confien en els seus professionals per a adquirir productes o contractar serveis en aquesta època de l’any, en la qual augmenta la venda d’articles de regal i de menjar per a les celebracions”, destaca el regidor de Comerç, Alex Fuentes.

Seguint el procediment emprat en anteriors edicions, l’Ajuntament proporcionarà als establiments adherits els tiquets que aquests hauran d’entregar als i els clients cada vegada que es compre. Després d’emplenar-los amb les dades de la persona participant, s’introduiran en les urnes habilitades per a això amb l’objectiu d’entrar a formar part del sorteig. Des del consistori recorden que tan sols podran participar en la convocatòria persones físiques majors d’edat que estiguen al corrent de les seues obligacions tributàries i amb la seguretat social, incloent-hi també la hisenda local. Així mateix, en les bases s’estableix que únicament s’acceptarà un tiquet per client i dia en cada establiment comercial i que les persones propietàries i el personal ocupat dels comerços no podran entrar en el joc amb participacions del seu propi negoci.

El sorteig se celebrarà el pròxim dilluns 21 de desembre a les 12 hores en la nova sala de conferències del Centre Cultural, acte després del qual s’avisarà a les persones agraciades amb algun dels 35 premis en joc per a citar-les i fer-los lliurament dels vals, que es podran canviar entre el 26 de desembre de 2020 i el 5 de gener de 2021. Les normes indiquen que haurà de gastar-se l’import exacte del val en els comerços adherits, per la qual cosa els comerciants no retornaran diners en efectiu als premiats en cap cas. “És una proposta que sempre suscita molta expectació entre la gent que sol comprar en botigues de la població i crec que aquests vals són recompenses que desperten una il·lusió molt positiva, tant en la ciutadania com en el sector comercial, un gest que s’agraeix i alhora contribueix a reactivar la nostra economia”, ressalta Fuentes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =