caixa popular

Almussafes ampliarà i renovarà la seua zona poliesportiva amb ajuda de la Diputació

La corporació invertirà prop de 300.000 euros en el nou camp de futbol de gespa artificial i 142.000 euros en l’ampliació del gimnàs

Almussafes ampliarà i renovarà la seua zona poliesportiva amb ajuda de la Diputació
16/05/2018 -

Almussafes compta en l’actualitat amb un camp de futbol de gespa artificial que utilitzen aproximadament 300 jugadors i jugadores. Tal és l’afició per l’esport rei en aquest municipi de 9.000 habitants de la comarca de la Ribera Baixa que el seu alcalde, Toni González, ha decidit invertir 700.000 euros en la creació d’un nou camp de futbol. Prop de la meitat d’eixos fons procediran d’un dels últims plans d’ajudes de la Diputació de València, el SOM 18-19.

El nou camp municipal permetrà la pràctica de futbol 11 als més de 15 equips de totes les categories que juguen en el municipi, on destaca una important participació femenina. El terreny de joc actual es conservarà al costat del nou, encara que la seua gespa, amb “més de 12 anys d’antiguitat”, segons explica l’alcalde, serà substituït per un nou.

Una localitat bolcada amb l’esport

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, va acudir el passat mes de gener a Almussafes per a conèixer de primera mà el terreny sobre el qual es van a realitzar els treballs: un descampat que en aquests moments es troba entre el camp de futbol existent i la zona de piscines, frontó i poliesportiu d’Almussafes, a escassos 300 metres.

Ara, gràcies a les ajudes rebudes a través de la corporació provincial, Almussafes podrà presentar tots dos espais esportius com un tot en el qual cobrarà força la seua aposta per la pràctica esportiva en unes instal·lacions més apropiades. “Aquestes actuacions demostren una aposta per la millora d’infraestructures perquè es puga practicar esport en condicions més dignes”, ha expressat Rodríguez.

En aquest ‘complex esportiu’ al nord de la localitat s’efectuaran també un altre tipus d’obres d’ampliació i millora amb fons provincials. Una ajuda de 142.000 euros de la Diputació de València permetrà duplicar l’espai en el gimnàs, creant una doble altura que servirà per a separar la zona d’aeròbic de la sala de musculación, que ocuparà tota la planta baixa, la qual cosa permetrà augmentar el nombre de màquines disponibles.

Aquestes obres, ja en fase d’adjudicació, començaran ja començat l’estiu per a evitar molèsties durant el curs actual i es preveu que estiguen acabades durant el mes de setembre. Al costat de l’ampliació, s’aprofitarà per a acristalar i afegir ventilació a un dels espais, amb l’objectiu de fer més agradable la pràctica esportiva.

Inversions a Almussafes

En el seu conjunt, Almussafes ha rebut 1.400.000 euros de la Diputació des que es va iniciar la present legislatura en la segona meitat de 2015. Una quantitat que s’aconsegueix sumant els diferents plans provincials, especialment el d’inversions sostenibles (IFS), que ha deixat més de 400.000 euros a Almussafes, i el SOM, antic PPOS, que amb la partida d’enguany arriba als 600.000 euros. D’aquesta partida global, prop de mig milió d’euros s’ha destinat a la millora i creació d’instal·lacions esportives.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 4 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris