25n
25N
25N

Almussafes participa en les XV Jornades de Fibromiàlgia de la Ribera

Almussafes participa en les XV Jornades de Fibromiàlgia de la Ribera
21/11/2019 -

Ahir, dimecres 20 de novembre es van celebrar amb èxit a la Sala Cotonera Events d’Alzira les XV Jornades de Fibromiàlgia del Departament de Salut de la Ribera, una trobada organitzada en col·laboració amb les quatre associacions de pacients d’aquesta malaltia de les comarques de la Ribera, situades a Almussafes, L’Alcúdia, Sueca i Alzira, en el qual es van reunir centenars de pacients afectats per aquesta, per a abordar de forma multidisciplinària aquesta malaltia crònica i continuar avançant cap a una major qualitat de vida.

Almussafes va estar representat en el congrés per l’alcalde, Toni González, la presidenta de l’Associació Afectats Fibromiàlgia Almussafes, María José Benzal, i un grup d’associades. Durant la seua intervenció, el primer edil va enaltir la gran labor que desenvolupa l’associació en el municipi, amb un ampli programa d’actes que compten amb el suport institucional. “Aquestes jornades tenen una gran rellevància atés que ens permeten conéixer les novetats i els diferents avanços que es realitzen d’aquesta malaltia crònica, a la qual se li haurien de brindar majors suports per a la investigació en pro d’una major qualitat de vida de les persones afectades”, va assenyalar.

Durant la jornada, els assistents van tindre l’oportunitat de participar en una completa agenda d’iniciatives relacionades amb el tractament de la malaltia i la forma d’afrontar-la. Al llarg del dia, es van donar una sèrie de conferències relacionades amb el tema i també es van realitzar tallers, amb la finalitat d’aconseguir una actitud positiva tan necessària per a afrontar aquesta malaltia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + onze =

CCCC
activem alfafar