25n
25N
25N

Almussafes organitza una visita dels majors a 'Titanic. The Exhibition'

Almussafes organitza una visita dels majors a 'Titanic. The Exhibition'
13/02/2020 -

L’exposició itinerant ‘Titanic. The Exhibition’, emplaçada en Kinepolis Paterna va ser ahir dimecres, 12 de febrer, el lloc triat per la Regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Almussafes com a destinació de la primera visita cultural de l’any 2020 per al col·lectiu de jubilats i pensionistes. Les 48 persones inscrites en l’excursió, entre les quals es trobava la regidora de l’àrea, Paqui Oliver, van gaudir d’una mostra que va invitar a submergir-se en la commovedora història del Titanic.

Ahir, dimecres 12 de febrer, el col·lectiu de majors d’Almussafes va gaudir d’una visita guiada a l’exposició itinerant del Titanic, exhibida en el centre comercial Kinepolis Paterna. Organitzada per la Regidoria de Majors del consistori municipal amb un preu públic de 7 euros, l’expedició va començar a les 15.30 hores amb l’eixida de l’autobús que va traslladar les persones participants des del Centre Cultural fins al lloc de destinació.

Les 52 persones participants en la visita, entre les quals es trobava la regidora de Majors, Paqui Oliver, va acompanyar al grup de viatgers en la seua visita a l’exposició itinerant del vaixell més famós del món, integrada per prop de 200 objectes originals del Titanic i nombroses reproduccions a grandària real de les seues estades interiors. L’experiència va ser un autèntic viatge d’immersió sobre la vida del vaixell més conegut internacionalment. Entre els objectes exhibits, el que va servir d’inspiració a James Cameron per a crear el penjoll ‘El Cor de la Mar’, les cartes escrites pel primer oficial William Murdoch i objectes personals dels passatgers, com a rellotges parats en l’hora exacta de l’afonament.

Un sistema d’audioguia individual, amb testimonis originals dels passatgers, va guiar al col·lectiu visitant pels més de 1.500 metres d’exposició.

La història del Titànic

El RMS Titànic va partir el 10 d’abril de 1912 des de Southampton en direcció a Nova York en el que seria el seu viatge inaugural. Va naufragar en la nit del 14 a la matinada del 15 d’abril de 1912 en xocar amb un iceberg.

En l’afonament del Titànic van perir més de 1.500 persones, d’un total de 2.223 que hi havia a bord, un dels majors naufragis de la història ocorreguts en temps de pau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 15 =