25n
25N
25N

Almussafes disposa de transport sanitari per a la vacunació de la ciutadania

Les persones amb dificultats per a desplaçar-se ja han fet ús del servei de taxi sanitari que l’executiu local va reprendre l’any 2017

Almussafes disposa de transport sanitari per a la vacunació de la ciutadania
21/05/2021 -

El servei de transport sanitari en taxi de l’Ajuntament d’Almussafes, creat per a garantir l’accés de la ciutadania a la sanitat en les franges horàries en les quals no hi ha autobús a l’Hospital de la Ribera i al Centre d’Especialitats de Sueca, també està disponible durant el procés de vacunació que s’està duent a terme per a frenar l’expansió de la Covid-19.

De fet, des que es va començar a inocular el fàrmac contra el coronavirus en el Museu de la Festa d’Alzira, el Departament de Benestar Social ha registrat i gestionat diverses peticions de veïns i veïnes d’Almussafes. El programa, impulsat per a facilitar els trasllats a les persones que no disposen d’alternativa per al desplaçament, també estarà a l’abast de la ciutadania que ha d’acudir a partir del pròxim dilluns 24 de maig al Pavelló Poliesportiu de Benifaió per a participar en la vacunació massiva.

“La falta de vehicle mai pot ser un obstacle per a rebre atenció mèdica ni perquè ens administren una vacuna tan necessària com aquesta, que és la que ens permetrà que tot torne a la normalitat al més prompte possible”, explica el regidor de Sanitat, Faustino Manzano. L’edil, que recorda que aquest programa compta amb un pressupost de 33.000 euros per a aquest 2021, destaca “la importància de comptar amb aquest servei, sobretot en un moment com aquest, en el qual la ciutadania ha de sentir que les administracions estan del seu costat i simplifiquen al màxim el procés”.

Servei de Taxi Sanitari

L’Ajuntament d’Almussafes va reprendre en 2017 el Servei de Taxi Sanitari, al qual en 2020 va destinar 33.000 euros del pressupost municipal. Finalment, la inversió realitzada va ser de 17.159 euros en un total de 463 trajectes, 75 menys que en 2019 a causa de la suspensió del programa durant el confinament domiciliari. Aquests 33.000 euros suposen 2.000 euros més dels consignats l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =